O nama

Nudimo i jamčimo našim klijentima brzu i kompletnu uslugu po pristupačnim i povoljnim cijenama.

O nama

Naša klinika

Naša klinika se nalazi u okolici Rijeke, a vodi je tim profesionalaca i stručnjaka za kirurgiju i estetsku stomatologiju, garantiraju vaš savršeni osmijeh.

Naše prednosti

Naše prednosti

Rezervirajte svoj prvi besplatni pregled u našoj klinici, uključujući, panoramski snimak i terapijski plan s detaljnim troškovnikom.

Naš tim

Naš tim

Naša klinika se ponosi izvrsnim medicinskim i pomoćnim osobljem koje će vaš boravak učiniti ugodnim i pratiti vas tijekom cijelog trajanja terapije kako biste se osjećali opušteno i ugodno.

Zubotehnički laboratorij

Zubotehnički laboratorij

Za postizanje izuzetne preciznosti i brzine izrade i ispitivanja naših protetskih radova, naša klinika je opremljena laboratorijem s najsuvremenijim tehnologijama i materijalima.

Dentalna dijagnostika

Dentalna dijagnostika

Detaljna analiza točnog stanja kostiju i mekih tkiva prije početka dentalnog tretmana ključna je za planiranje individualnog terapijskog plana.

Visokokvalitetni materijali

Visokokvalitetni materijali

U našoj klinici koristimo samo visokokvalitetne implantate i protetske materijale renomiranih europskih proizvođača. Uz svaki implantat dobit ćete certifikat kvalitete i garancije.

Rezervirajte prvi besplatni pregled

Nudimo svima, bez ikakve obaveze, prvi besplatni pregled koji uključuje panoramski snimak, specijalistički pregled, plan terapije i detaljan troškovnik.

Odaberite datoteku (max 8mb)

Zašto odabrati Dental Professionals Hrvatska

Naši stomatolozi su specijalizirani u implantologiji i dentalnoj estetici, s više od 15.000 postavljenih implantata. Imamo vlastiti zubotehnički laboratorij i moderan dijagnostički centar, što našim klijentima osigurava brzu i kompletnu uslugu po pristupačnim cijenama, prema najvišim standardima.

Kvaliteta
Besplatan prvi pregled s CT-om
Kvaliteta
Iskusni medicinski stručnjaci
Kvaliteta
Moderna klinika
Kvaliteta
Povoljne cijene
Kvaliteta
Interni laboratorij
Kvaliteta
Zajamčena kvaliteta
Kvaliteta
Služba za korisnike 24/7